Légiósok

Dzsudzsák elárulta Van Persie-nek, otthagyja a Bursasport: irány Kína?

Szenzációs hírt közölt a török sajtó: Dzsudzsák Balázs a Fener elleni bajnoki előtt állítólag Robin van Persie-nek elárulta, az Eb után otthagyja a Bursasport, és az esetleges új csapatát is megnevezte. Irány Peking?

Kapcsolódó cikkek

Bombát robbantottak a török internetes oldalak, amelyek hétfőn Dzsudzsák és Van Persie meccs előtti csevegéséről írnak. Mint ismert, a Bursaspor magyarja és a Fenerbahce holland légiósa sem került be a múlt szombati találkozó (0-0) kezdőcsapatába, és a meccs előtt volt idejük beszélgetni.

A fotospor.com azt állítja, a kölcsönös udvariaskodás után mindketten elmondták, egyáltalán nem érzik jól magukat a jelenlegi állomáshelyen. Robin van Persie a beszámolók szerint kijelentette, a mostani trendekkel ellentétben nem Kína felé menne, sokkal inkább a Premier League, a spanyol, netán a német élvonal vonzza. Dzsudzsák erre annyit felelt, a tervei szerint a nyári Európa-bajnokság után ő is búcsút int a csapatának. A magyar szélső állítólag azt is elárulta, a menedzsere felvette a kapcsolatot a kínai Peking Guoannal, ám konkrét ajánlat még nem érkezett a dúsgazdag klubtól.

A Guoanról tudni kell, hogy nemrég igazolta le a török bajnokság egyik legnagyobb sztárját, Burak Yilmazt. A pekingiek 8 millió eurót fizettek a Galatasaraynak a válogatott csatárért, aki évente keres majd ennyit. Még az is lehet, hogy a következő évadban Dzsudzsák Balázstól érkeznek majd a gólpasszok Yilmaz felé…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik