Légiósok

Dárdai hatalmasat tévedett Kleinheisler kapcsán

A Hertha edzője a Bremen elleni „őrült” meccs után árulta el, magyar kapitányként gondolkodott azon, hogy csapatba állítja Kleinheisler Lászlót, de nem „merte”…

Kapcsolódó cikkek

Dárdai Pál a 3-3-ra végződő Werder-Hertha ütközet után beszélt a brémaiak magyar futballistájáról, aki varázslatosan szállt be a játékba, és bár gólt nem szerzett, hatalmas szerepe van abban, hogy a Bremen 0-2 és 1-3 után pontot szerzett. A berliniek szakvezetője a meccs utáni sajtótájékoztatón tért ki Kleinheislerre.

– Annak idején, amikor szövetségi kapitány voltam, szóba került Laci beállítása, ám a harmadosztályban jegelték, jelentős meccshiánya volt – magyarázta Dárdai, mi pedig annyit tehetünk hozzá, még szerencse, hogy az utódja, Bernd Storck másként gondolkodott. – Gyors és dinamikus labdarúgó, László ellenünk is jól játszott. Ez jót tesz a magyar futballnak, számomra azonban ezen a napon rossz volt. Örülök, hogy ennél a klubnál kötött ki. Viktor Szkripnik és Torsten Frings jó edző, képesek segíteni egy légiósnak abban, hogy sikerüljön beilleszkednie a ligába.

Roppant elismerően beszélt honfitársunkról Viktor Skripnik, a brémaiak edzője is, kiemelve, hogy a középpályás kereste és rendre meg is nyerte a párharcokat. – Mások arra várnak, hogy a rivális hibázzon, és csak mozgásban követik le az ellenfelet. Kleinheisler nem ilyen.

– Nagyon erős, lendületes, robbanékony játékos, aki fontos a számunkra. Jó a technikája és még fejlődőképes – mondta a 21 éves magyarról a Werder középpályájának egyik biztos pontja, az osztrák Zlatko Junuzovic.

Ahogy azt a Rangadó.hu megtudta, Kleinheisler László hétfőn arra is szakít időt, hogy lakást keressen a barátnőjével, Katival.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik