Légiósok

Kleinhesler beállt, a Werder Bremen megtáltosodott

Dárdai Pál arcára fagyott a mosoly, csapata kétgólos előnyt adott le.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Megtörtént Kleinheisler László Bundesliga bemutatkozása, Dárdai Pál bánta. A Hertha BSC ugyanis magabiztosan vezetett Brémában, de a 63. percben beállt a magyar középpályás. A Werder ezután három gólt lőtt, és 3-3-ra mentette a meccset.

Történt ugyanis, hogy Darida a 27. percben szerzett vezetést az idegenben játszó berlinieknek, majd Plattenhardt még a szünet előtt kettőre növelte az előnyt.

Kleinheisler beállítása után Bartels szépített, de jött Kalou és ismét kettő volt a Hertha előnye. A Werder azonban nem adta fel, és a magyar válogatottal a soraiban, na meg persze Pizzaro két találatával 3-3-ra mentette a meccset.
Szalai Ádám végigjátszotta csapata leverkuseni meccsét. Segíteni nem tudott, a Hannover 3-0-ra kikapott Bayertől.

Kezdő volt Huszti is. A Frankfurt döntetlenezett az Augsburg otthonában. 0-0.


1-1-es döntetlent játszott a Palermo a Carpi otthonában. Balogh Norbert a kispadról nézte végig a meccset. A mérkőzést a Serie A 22. fordulójában játszották, a Palermo a 14.


Bogdán Ádám kimaradt a Liverpool keretéből. Csapata az FA kupában játszott 0-0-ás döntetlent a West Ham ellen.


Hazai pályán kapott ki a Getafe a spanyol bajnokságban. Megyeri Balázs a kispadról nézte az Atletico Bilbao sikerét.


A német harmadosztályban Nagy Dánielért szoríthattunk, aki csereként, győztes meccsen jutott szóhoz a Würtzburger Kickers ellen. A Sonnenhofot győzték le 2-1-re.


Olvasói sztorik