Légiósok

Lovrencsicset is vinné a Szczecin?

Lengyel hírek szerint a Pogon nem állna meg egy magyarnál, Gyurcsó után a poznani szélső is kellene nekik.

Kapcsolódó cikkek

Sajtóhírek szerint Lovrencsics Gergő mostoha helyzetbe került Lengyelországban. Úgy fest, klubja, a Lech Poznan nem igazán marasztalja a szélsőt, akinek már csak fél év van hátra a szerződéséből, de egyelőre nem kezdeményeztek vele tárgyalást a hosszabbításról.

A lengyel sajtó azt állítja, ez nem újdonság, a poznaniak ugyanígy cselekedtek korábban Marcin Kaminski, Szymon Pawlowski és Barry Douglas esetében is – a szezon végén pedig végül mindhárman kaptak ajánlatot. Lovrencsics ugyanakkor aggódni látszik a helyzet miatt, mivel a transfering.pl értesülései szerint a döntést a magyar játékos sorsáról legalább márciusig elhalasztották.

Ez annak köszönhető, hogy sérülése után szélsőnk nem tudta visszanyerni azt a formáját, amelyben azt megelőzően játszott, sőt a lelkesedése sem a régi. Ezzel együtt – főleg, hogy Lovrencsics kontraktusának ezen periódusában már nem köteles egyeztetni a klub vezetőivel, ha más csapatokkal szeretne tárgyalni – érdeklődés mutatkozik iránta. Az új klub pedig nem más lehet, mint a közelmúltban Gyurcsó Ádámot is szerződtető Pogon Szczecin, amely a jelek szerint nem állna meg egy magyarnál, hanem egyből kettőre bővíteni a kontingenst.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik