Légiósok

Poznan: a tavasztól is függ, hosszabbítanak-e Lovrencsiccsel

Kapcsolódó cikkek

A Lech Poznan hivatalos oldala hétfőn közölte, hogy a csapatnál 2016 nyarán több játékosnak is lejár a szerződése, ezért a klub elkezdte a tárgyalásokat a jövőt illetően. Egy játékossal azonban kivárnak a poznani vezetők – számolt be az Ekstraklasa Lengyel Bajnokság Facebook-oldal.

Az előrehaladott tárgyalások alapján Szymon Pawlowski és Jasmin Buric már közel áll a hosszabbításhoz, valamint Marcin Kaminski és Barry Douglas is aláírás előtt áll, azonban utóbbi két játékos csak a téli szünet után dönt. Az már biztosnak látszik, hogy a veterán Krzysztof Kotorowski az idény végén visszavonul, azonban a Kolejorz nem szeretné végleg elengedni a rutinos hálóőrt, kapusedzőként az akadémián képzelik el a jövőjét. Egy másik kapus, a 27 esztendős Maciej Gostomski sorsa még kérdéses, kapott hosszabbításra vonatkozó ajánlatot, amire december 31-ig kell választ adnia. Amennyiben nemet mond, a Glasgow Rangers vagy a NEC csapata szívesen látná soraiban az ingyen igazolhatóvá váló játékost.

Lovrencsics Gergő esete azonban már más kategóriába esik. A kék-fehér vezetőség többet várt a súlyos sérüléséből visszatérő magyar játékostól, aki ősszel valóban elmaradt saját magától is. Vele tavasszal tervezik megkezdeni a tárgyalásokat, ami nagyban fog Gergő tavaszi formájától is függni.

Olvasói sztorik