Légiósok

Pénzről, fociról és divatról is beszélt Dzsudzsák

Évente 474 millió forintot keres. Messze a legértékesebb magyar sportoló, jelenlegi értéke hétmillió euró. Semmit sem bíz a véletlenre, már most tudatosan készül a futball utáni időkre. A Figyelő című magazin Dzsudzsák Balázst faggatta.

Kapcsolódó cikkek

A Bursaspor játékosa labdarúgója őszintén beszélt a törökországi életéről, siófoki nyaralójáról, és a lapnak még azt is elárulta, melyek a kedvenc tv-műsorai. A Dzsudzsákkal készült Figyelő-interjúból csemegéztünk.

  • A 28 esztendős játékos szeret Törökországban élni, sokkal jobban érzi magát, mint a legtöbbször hideg és zord Oroszországban. Beilleszkedését az együttesbe megkönnyítette, hogy barátságos csapattársai vannak, akikkel rendszerint összejár ebédelni vagy vacsorázni.
  • Dzsudzsák több egzotikus helyen is járt már, például Dubajban, Miamiban és Los Angelesben is. Ám, ha nyugalomra vágyik, Siófok a legkedveltebb útihelye. – Van ott egy nyaralóm, amelyet az én stílusom szerint alakítottam ki. Itt tudok a barátokkal teniszezni és teqballozni – nyilatkozta a sportoló.
  • – A szabadidőmben életstílus-magazinokat olvasok, és nagyon szeretek tévézni. Kedvelem Balázs műsorát, a Gyertek át szombat estét és az Összezárva Friderikusszal című produkciót is rendszeresen követem – vallotta be Dzsudzsák a Figyelőnek.
  • A sajtóhírek szerint évi másfél millió eurót, vagyis több mint 470 millió forintot kereső játékos ismeri, de nem követi az aktuális divatirányzatokat. A laza farmer és az ing a legkedveltebb ruhadarab, szeret sportosan elegáns lenni. Dzsudzsák számára az a fontos, hogy jól érezze magát abban, amit visel, a ruhái illenek a személyiségéhez. Szívesen visel ritka, egyedi és drága órákat, többek között Rolex, Richard Mille és Audemars Piquet is megtalálható a gyűjteményében.
  • Ismert, hogy az autók szeretete is abszolút az élete része, egy Porsche és egy Bentley is áll a garázsában.
  • Dzsudzsák Balázs tudja, hogy a keresete a magyar viszonyokhoz képest magasan kiemelkedő. Nem költ el minden pénzt, a menedzsmentje tanácsait követve jelentős összeget fektet be. Arra törekszik, hogy aktív pályafutása alatt megteremtse azt az egzisztenciális hátteret, amely minőségi életet biztosít számára a jövőben is.
  • Azoknak a gyerekeknek, akik labdarúgók akarnak lenni, ez üzeni a válogatottal az Európa-bajnokságra kijutó játékos: legyenek kitartóak, szorgalmasak, és az álmaikat soha ne adják fel.
  • Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
    Olvasói sztorik