Légiósok

Nehéz lesz Bogdánnak, Ter Stegenért ajánlatot tett a Liverpool

Kapcsolódó cikkek

Nemrég nevezte ki menedzsernek Jürgen Kloppot az angol élvonalban szereplő Liverpool FC. Az együttes a német szakemberrel próbál meg ismét topcsapattá válni a bajnokságban, és ehhez szabad kezet adtak a szakvezetőnek az átigazolásokban is.

Klopp átigazolási terveiről már korábban is szó esett, és úgy tűnik, egyre inkább igazak azok a pletykák, hogy kapusposzton is erősíteni akar. Nem is akárhonnan: a Barcelona hálóőrét, a német Marc-Andre ter Stegent szeretné leigazolni. A brit Metro beszámolójaszerint mélyen a zsebébe nyúlna a Pool: a kapus 56 millió fontos lelépési záradékát is kifizethetik.

Utóbbi nem jó előjel az együttes másodikszámú portása, Bogdán Ádám számára, aki eddig Kloppnál is csak a Ligakupában kapott bizonyítási lehetőséget – s élt is ezzel a bravúrokat bemutató magyar játékos.

A lap további átigazolási tervekről is ír. Úgy tűnik ugyanis, hogy a brazil válogatott Pato is Liverpoolba költözhet, sőt Ilkay Gündogan is érkezhet – utóbbi játékost a Dortmundból már jól ismeri Klopp. A két labdarúgóra mintegy 32 millió fontot szánhat az angol együttes, vagyis mintegy 90 millió fontos erősítést tervez a téli átigazolási időszakban.

Olvasói sztorik