Légiósok

Ez menő! Bogdánt faggatta a Liverpool honlapja

A válogatott hálóőrt nem frusztrálja, hogy egyelőre csak cserekapus az angol csapatnál.

Kapcsolódó cikkek

A magyar válogatottal ebben a pillanatban a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőkre készül Bogdán Ádám. A kapus közben a Liverpoolnál is hétről-hétre bizonyít, igaz az angol csapatban egyelőre csak a Ligakupában kapott lehetőséget – ott viszont hősként ünnepelték mindkét meccse után.

A magyar játékost a Liverpool nemrég kinevezett szakvezetőjéről, Jürgen Kloppról kérdezték.

– Amit a tévében látsz, olyan az öltözőben is – mondta a csapat német menedzseréről Bogdán Ádám. – Ugyanaz a karakter, nyitott, egyenes, nincs rejtegetnivalója. Egyszerű, nem túlbonyolított játékot vár, olyat, mint amilyen ő maga. Megmutatja, hol kell állnod a pályán, vagy éppen miben kell fejlődnöd. Kimegyünk a pályára, és keményen dolgozunk, nagy tempóban, nagy koncentrációval, ez a győzelem záloga. Amennyiben valaki sikeres akar lenni, annak száz százalékig koncentrálnia kell, tudnia kell, hogy mit csinál, és bízni kell a taktikában.

Bogdán az angol klub hivatalos honlapjánakadott interjújában kitért saját helyzetére is.

– Tudom, mi a dolgom az edzéseken, miben kell fejlődnöm, illetve mi az, amit szinten kell tartanom – tette hozzá. – Azért vagyok ilyen nyugodt, mert eddig is megkaptam a bizalmat, és reménykedem, hogy a folytatásban is így lesz ez. Ez a futball rendje, a kapusposzt velejárója: csak egy kapus játszhat egyszerre, és ha ő jól végzi a dolgát, akkor nagyon nehéz onnan kitenni. Azonban ez is mutatja, hogy a munka, amit az edzéseken végzünk, jó eredménnyel párosul. A saját dolgommal kell foglalkoznom, és ha eljön az újabb lehetőség, akkor élnem kell vele.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik