Légiósok

Nagy tervei vannak Dárdainak a Herthával

A magyar szakember óvatosan fogalmaz, de nem titkolja, mindig egyre magasabbra teszi a lécet.

Kapcsolódó cikkek

A legutóbbi fordulóban a Schalke vendégeként ugyan pont nélkül maradt, ám így is jól áll a német Bundesligában a Dárdai Pál vezette Hertha BSC. A magyar szakvezető csapata 14 pontot gyűjtött az első kilenc bajnokiján, és egyetlen egységgel van lemaradva a már Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyezett VfL Wolfsburgtól.

Dárdai a minap a Bildnek adott interjút, melyben hosszabb távú terveiről is beszélt.

– Mindig csak hat héttel gondolkodok előre. Azonban ahogy mindenki másnak, úgy nekem is vannak álmaim, kitűzök magam elé nagyobb célokat. Ha kis autónk van, akkor egy idő után nagyobbra vágyunk, ugyanez igaz például a házunkra is. Ebben a szezonban tapasztalatot szeretnénk gyűjteni, és látványos focit akarunk játszani – szögezte le Dárdai Pál, hozzátéve, hogy stabillá akarják tenni a helyünket a Bundesligában, és megalapozni a jövő évi szereplésünket.

A válogatott korábbi szövetségi kapitánya jelezte, a jövőt kell építeni. Most a berlinieknél minden adott, hogy egy sikeres csapatot rakjanak össze.

– Nem foglalkozunk a kieséssel, más irányba építkezünk. Szuper srácok alkotják a keretet, akik között kiváló csapatszellem alakult ki. Az együttes fiatal, és hatalmas potenciál van benne.

Olvasói sztorik