Légiósok

Magyar gól Ausztráliában

Sándor György csapata kikapott, de a magyar középpályás góllal debütált az első fordulóban.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az ausztrál bajnokság első fordulójában a Sándor Györgyöt is a kezdőcsapatban tudó Perth Glory 3-2-es vereséget szenvedett a Central Coast Mariners vendégeként. A korábbi Videoton-csapatkapitány góllal mutatkozott be az élvonalban: a 93. percben 3-1-es hazai vezetésnél volt eredményes.

Az U21-es válogatottnál készülő Forgács Dávid nélkül nyert 1-0-ra az AC Pisa az olasz harmadosztály B-csoportjában. Az együttes a Tuttocuoiót verte odahaza 1-0-ra a hatodik fordulóban. Adorján Krisztián nem került be a Novara keretébe a Pro Vercelli elleni bajnokin; csapata idegenben nyert 1-0-ra a másodosztály hetedik fordulójában.

Vadócz Krisztián csereként a 73. percben jutott szóhoz a spanyol másodosztály nyolcadik fordulójában. A magyar játékos csapata, a Deportivo Alavés 3-0-ra nyert hazai pályán az Osasuna ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik