Hírek

Átigazolás: beindult a magyar piac is, két Eb-hős is döntött a folytatásról

Szállingóznak a hírek.

A Rangadó.hu olvasói megszokhatták, hogy minden nap jelentkezünk a nemzetközi átigazolási híreket összefoglaló cikkünkkel.

Most összeszedtük a magyar piac legfontosabb híreit. Az NB I-es piac január 24-én nyit, ebben a cikkben pedig az összes európai országra való szabályozást megtalálod.

NB I

A Rangadó úgy értesült, hogy Stipe Bacelic-Grgic Mezőkövesdre igazol. Honlapunk úgy tudja, a Diósgyőri VTK középpályása, Oláh Bálint is Kuttor Attila csapatában folytatja pályafutását. Kapusposzton is lehetnek változások a sárga-kékeknél, minden bizonnyal távozik Tomas Tujvel és Martin Krnac is, helyükre pedig a Videotontól érkezik Horváth Tamás, aki korábban már szintén megfordult matyóföldön.

A kövesdiek távozóiról, és további érkezőiről itt írtunk.

Nagy a mozgolódás a Haladásnál is. Kérdéses, hogy sikerül-e megtartani Mészáros Karolt, de Hegedűs Jánost mindenképpen szeretnék visszacsábítani a Puskástól a zöld-fehérek.

A Rangadó.hu biztosforrásból úgy értesült, hogy a szombathelyiek másik kiszemeltje az Újpest középpályása, Balázs Benjamin.

Megvan a Puskás Akadémia első téli igazolása: hároméves szerződést írt alá a felcsútiakkal az uruguayi River Plate csapatától érkezett középpályás, Gonzalo Vega – adta hírül a klubhonlap.

Felröppent a hír, hogy Priskin Tamás a Puskás Akadémia játékosa lehet. A Rangadó.hu-nak a játékos menedzsere cáfolta a hírt, Vörösbaranyi József azt azonban elmondta, a DVTK játékosa Makrai Gábor valóban klubváltás előtt áll.

Eb-hősök a másodosztályban

Az előző szezont a kínai élvonalban szereplő Jenpien Funde csapatánál töltötte a magyar válogatott alapembere, Guzmics Richárd, akinek az idény végén lejárt a szerződése a klubbal. A 30 éves belső védőt az ősz folyamán az olasz Pescara és az angol Nottinghammel is szóba hozták, ám a Rangadónak adott exkluzív interjújában elárulta, további egy évig a Jenpien játékosa marad, mellyel a tavalyi kiesés után egyértelműen a feljutás a cél.

Szintén a Rangadó.hu írta meg először Lang Ádám klubváltását.

– Boldog vagyok, hogy végre lezárult a klubváltásom – mondta a Rangadónak Lang. – Fontos, a Nancy vezetői nyomatékosították, hogy engem képzeltek el belső védőként, és a Dijonnál is örülnek, hogy Franciaországban maradok.

Olvasói sztorik