Újabb német a magyar válogatott kötelékében

Több német portál is kész tényként számolt be arról a hírről, miszerint a korábban a Schalke U23-as csapatánál, legutóbb pedig az ötödosztályú KFC Uerdingennél dolgozó Michael Boris Magyarországra teszi át székhelyét. A fußball.de és a media-sportservice.de is kiemeli cikkében, hogy a 41 éves szakember a magyar U19-es válogatott irányítását veszi át. Azt írják, Bernd Storck mester hívó szavára érkezhet hazánkba Boris, ezzel tovább erősítve a német vonalat a magyar válogatott élén. Mindkét német lap kiemelte, hogy Michael Boris honfitársai, Bernd Storck szövetségi kapitány, Andreas Möller másodedző és Holger Gehrke kapusedző mellett állhat Magyarországon munkába.

Több német portál is kész tényként számolt be arról a hírről, miszerint a korábban a Schalke U23-as csapatánál, legutóbb pedig az ötödosztályú KFC Uerdingennél dolgozó Michael Boris Magyarországra teszi át székhelyét. A fußball.de és a media-sportservice.de is kiemeli cikkében, hogy a 41 éves szakember a magyar U19-es válogatott irányítását veszi át.

Azt írják, Bernd Storck mester hívó szavára érkezhet hazánkba Boris, ezzel tovább erősítve a német vonalat a magyar válogatott élén.
Mindkét német lap kiemelte, hogy Michael Boris honfitársai, Bernd Storck szövetségi kapitány, Andreas Möller másodedző és Holger Gehrke kapusedző mellett állhat Magyarországon munkába.