Hírek

Csokielvonáson az Újpest legendája, Törőcsik András

Le kell mondania kedvenc édességről az újpestiek által csak Törőnek becézett háromszoros magyar bajnok futballistának.

Kapcsolódó cikkek

Egyre jobb erőben van Törőcsik András. Az Újpest legendás futballistájának sokkal jobb a közérzete amióta az MH Egészségügyi Központ budakeszi szanatóriumában gyógyul. Az is biztató hír, hogy étvágya is van. Különösen a csokoládét kedveli, és ennek köszönhetően gyarapodott a súlya, olyannyira, hogy az orvosok már fogyókúrára fogják a korábbi 45-szörös válogatott klasszist – írja a Blikk.

– A körülményekhez képest jól vagyok. Sokat fekszem, de amikor tudok, sétálgatok a folyosókon. Jó, hogy már nem vagyok egyedül, itt van mellettem egy egykori dózsás csapattársam is – mondta a legutóbbi látogatáskor Törőcsik, arra utalva, hogy szobatársak lettek a szintén labdarúgó Schumann Péterrel. – Beszélgetünk, olvasgatunk, és nézzük tévén a meccseket. Sokan látogatnak minket, és hoznak nekem csokit, amit nagyon szeretek.

Egyelőre le kell mondania kedvenc édességről az újpestiek által csak Törőnek becézett háromszoros magyar bajnok futballistának. Ugyanis az orvosai előírására meg kell szabaduljon néhány kilótól.

– Hála az égnek, Andris egyre jobban érzi magát, többet eszik mostanában. Ennek örülünk, de most, egyeztetve az orvosaival, fogyókúráznia kell – árulta el a labdarúgó nővére, Éva. – Szerencsére sokan látogatják a barátai közül, és mivel tudják, kedvence a csokoládé, hoznak neki néhány táblával. Ő azonnal lecsap rá, és azt majszolja. Tőlem is mindig azt kér, é­desszájú. Megbeszéltük, hogy a látogatók vagy ne vigyenek neki csokit, vagy a nővéreknek adják oda, s tőlük majd kap néha egy-egy kockát. Néhány kilót le kell adnia, hogy még jobban érezhesse magát.

A korábbi focista már nincs ágyhoz kötve, így mozgással és diétával eredményes lehet a fogyókúra. Az Újpest és a válogatott egykori legendás labdarúgója jó ideje alkoholproblémákkal küszködött, két agyműtéten esett át. Sokan már az életéért aggódtak, de családtagjai, barátai és az orvosok segítségével úgy tűnik, hogy ha lassan is, de javul az állapota.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik