Hírek

Futács keretben sem volt, Vanczák végre pályán

Hogy szerepelnek ma a magyarok Európa pályáin?

Kapcsolódó cikkek

Szokásaihoz híven ma is jelentkezik a Rangadó.hu légióskörképével, hiszen több honfitársunk is pályára lép Európa-szerte. Az öreg kontinensen ugyanis most sem állt meg az élet, néhány helyütt kupanapot tartanak, máshol a bajnokság folytatódik.

Az első “delikvens” Futács Márkó, aki sajnos nem került keretbe a török bajnokságban utolsó előtti Mersin és az 5. Istanbul BB találkozóján. A mérkőzés 1-1-el végződött.

A Sion a másodosztályú Schaffhausennel játszott a nyolc közé jutásért a Svájci Kupában. Vanczák Vilmos a kezdőben kapott helyet és a Sion 2-2 után hosszabbításban jutott tovább.

A harmadik, egyben utolsó magyar (?) Otigba Kenneth; aki a Heerenveen színeiben küzdött a Holland Kupa nyolcaddöntőjéért, ellenfelük a másodosztály középmezőnyében tanyázó Helmond Sport volt. Otigba Vanczákhoz hasonlóan kezdő volt és a Heerenveen legyőzte riválisát, így továbbjutott.

Hajnalban, három órai kezdettel Németh Krisztián és a Sporting Kansas harcol majd a Portland Timbersszel az MLS rájátszásba jutásáért sorsdöntő, ki-ki meccset.

Olvasói sztorik