Hírek

Megússzuk az újabb zárt kapus büntetést

Az MLSZ szóvivője szerint a népligeti csata miatt nem büntetheti a magyar válogatottat az UEFA.

Kapcsolódó cikkek

A szurkolók (vagy inkább ultrák, huligánok) csatatérré változtatták a Népligetet péntek este. Amit tettek, azért is döbbenetes, mert hetek óta azt sulykolja mindenki, mennyire árthat az Európa-bajnoki részvételért küzdő válogatottnak a balhé. Szerencse, hogy botrány miatt az európai szövetség (UEFA) nem fog büntetni – legalábbis Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője szerint.

– Mi a Groupama Stadionban történtekért és a környezetéért tartozunk felelősséggel – szögezte le a Borsérdeklődésére. Mindez azt jelenti, hogy azoknak az ultráknak a viselkedése miatt nem szankcionálhat az UEFA, akik a Népligetben kivetőn nézték a meccset.

– Ha az UEFA mégis zárt kapussá minősítené az október nyolcadikai, Feröer elleni selejtezőt, amelyre már sok jegy elkelt, a vételárat természetesen megtérítjük – magyarázta Sipos.

Pénteken még árultak jegyeket

Bár hetek óta azt lehetett hallani, hogy a románok elleni meccsre minden jegy elfogyott, néhány belépő mégis pénteken talált gazdára. A szövetség szerint korábban lefoglalt, csekély mennyiségű jegyről volt szó, amiért nem jelentkezett a tulajdonos. Emlékezetes, a hárommilliárdos jegyértékesítési rendszer az értékesítés első napján lefagyott.

Olvasói sztorik