Hírek

Több mint 40 előállítás és 30 sérülés

A garázda szurkolók 21 szolgálati járművet és egy vízágyút is megrongáltak.

Kapcsolódó cikkek

Több mint negyven embert állított elő a rendőrség szombatra virradó éjszaka a magyar–román Európa-bajnoki selejtező helyszínének környékén történt rendbontások miatt – közölte a rendőrség honlapján. Több mint harmincan – köztük rendőrök – megsérültek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleményében azt írta: a rendbontók közül tizenöten, a rendőrség állományából tizenheten sérültek meg. Hat rendőrt kórházban ápolnak. A garázda szurkolók 21 szolgálati járművet és egy vízágyút is megrongáltak.

Mint kiemelték: Groupama Arénában megrendezett mérkőzés rendőri biztosítása során a rendőrség azonnal reagált a nagy létszámú szurkolói rendbontásra. A nem végleges összesítés szerint a rendőrség 42 embert állított elő többségében garázdaság, rongálás, pirotechnikai eszközzel visszaélés, illetve jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség elkövetése miatt.

A gól nélküli eredménnyel végződött selejtező során több atrocitás történt a környéken. A zavargásokat nem sokkal éjfél után sikerült felszámolni a Groupama Arénánál. Ekkor a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai megkezdték a környék takarítását.

Az órákon keresztül tartó balhé rendőrségi fotói ide kattintvamegtekinthetők!

Olvasói sztorik