Hírek

Pákolicz és Demjén is Győrben

A Nyíregyházáról távozó és a Bangladesből hazatérő támadó is az NB III-as ETO-ban folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Két tapasztalt támadót igazolt az élvonalból kizárt NB III-as ETO FC. Egyikük, a harmincéves Pákolicz Dávid nem ismeretlen a szurkolók és a stáb számára, mivel három és fél évig Győrben futballozott korábban, majd hatéves nyíregyházi kitérő következett, közte fél évet Pécsett is játszott. A rutinos játékos a felépülését követően nagy hasznára válhat a csapatnak.

– A visszatérésem még egy kicsit odébb van, mert jelenleg rehabilitációs edzéseket végzek. Emiatt is örülök, hogy itt lehetek, mert nehéz helyzetben segített a klub, azon leszek, hogy a pályán háláljam meg, remélem minél előbb – mondta az etofutsal.hu oldalon Pákolicz Dávid. – Hat évet töltöttem Nyíregyházán, ott alapítottam családot, nemrégiben megszületett a kislányom. Nem is terveztem, hogy máshol folytatom. De ez élet azt hozta, hogy elváltak az útjaim a Szparival. Ekkor jött a győri megkeresés, amire egyáltalán nem számítottam. Jó érzés, hogy nem felejtettek el és visszahívtak! Nemes feladat, mert mindenki tudja, hogy az NB III nem a megfelelő hely az ETO-nak.

A másik rutinos támadó a több poszton is bevethető Demjén Gábor, aki korábban a Sopron, a Debrecen, a Videoton, az Újpest, a Nyíregyháza, a Pécs és a Balmazújváros színeiben is szerepelt, legutóbb Bangladesben játszott. A 29 éves futballista 107 élvonalbeli meccsen nyolc gólt lőtt.

– Az öltözői hangulat tökéletes! Az edzés előtt mennek a csipkelődések és tréfálkozások, ami természetes, Amikor kimegyünk edzeni, akkor komolyra fordul a helyzet és mindenki az edzésre és a gyakorlatokra figyel. Azt hozzá kell tenni, hogy a csapat kilencvenöt százalékát nem ismerem, de idővel ez is változni fog, ahogy minden más – mondta Demjén Gábor. – A cél, hogy minél előbb NB I-es legyen a csapat. Természetesen előbb az NB III-at kell megnyerni, és utána lehet további célokat kitűzni. Középpályásként már mindegyik pozícióban szerepeltem. A legutóbbi klubomban csatár mögött játszottam. A legnagyobb öröm az lenne, ha jól szerepelnénk a csapattal a bajnokságban az NB III megnyerésével. Nem szeretek előre tervezni, mindig a soron következő dolgokat kell megoldani! Most arra koncentrálunk, hogy szombaton megszerezzük a három pontot!

Olvasói sztorik