Hírek

Pozitívak Mészöly első benyomásai

A Haladás új vezetőedzője átérzi a nehéz helyzetet, de profizmust vár a játékosoktól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az idei szezon utolsó négy fordulójában a Szombathelyi Haladás vezetőedzői posztját Mészöly Géza fogja betölteni, akivel jó szereplés esetén vélhetően hosszabbítanának. A 48 éves tréner nagy lelkesedéssel vetette bele magát a munkába, és – ahogy a Rangadó.hu is beszámolt róla – szerdán megtartotta első edzését. Élményeiről, észrevételeiről, első benyomásairól a szombathelyi7.hu nevű portálnak beszélt.

Csütörtök délelőtt és délután is edzett a Haladás, majd a csapat buszra szállt és Sárvárra utazott. A tulajdonosok és a vezetők úgy döntöttek, nem sajnálják a pénzt a csapat minél jobb és nyugodtabb felkészülésére.

A csapat a csütörtök és a péntek éjszakát is a négycsillagos sárvári Danubius Health Spa Resort Hotelben tölti, amolyan mini edzőtáborban. A péntek késő délutáni edzésre visszabuszoznak a Rohonci útra, ám az előtte és után lévő időt Sárváron töltik, ahol Mészöly Gézának nyugodt körülmények között lesz ideje elbeszélgetni a játékosokkal, megismerni, felkészíteni őket a szombati, Győri ETO elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre – írja a haladas.hu.

Olvasói sztorik