Hírek

Aranyat ér Balázs Pali lába

A bongyorhajú énekes Wukovics Lászlóval az oldalán győzött a Sunrise Teqball Kupán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Óriási sikert aratott a hétvégén megrendezett I. Sunrise Teqball Cup. Talán már senkinek nem kell bemutatni idehaza a magyar fejlesztésű sportágat, de ha mégis, akkor a legegyszerűbben úgy lehetne megfogalmazni, hogy egy hajlított pingpongasztalon, egyedi szabályrendszerrel kialakított lábteniszről van szó, amely az önfeledt szórakozáson túl magas fokú technikai tudásfejlesztést is eredményez.

A brazilos hangulatot táncosok, zenészek, míg a professzionális játékot számos korábbi és jelenlegi válogatott focista (Priskin Tamás, Lisztes Krisztián, Véber György, Kozma István, Mészöly Géza, Szepessy László, Sallai Sándor, Zombori Zalán, Kovács Zoltán, Lang Ádám, Juhár Tamás, Zámbó Sándor, Telek András) biztosította. Mind a profi, mind a média/közéleti csoportban óriási, mégis baráti küzdelmek alakultak ki. A díjakat az ezüstcipős, olimpiai bajnok Dunai Antal adta át.

Végeredmény

Média/közéleti csoport: 1. Balázs Pali – Wukovics László, 2. Rakonczai Imre – Zombori Zalán, 3. Netlock Team[pb]
Profi csoport: 1. Teqball Team, 2. Kozma István – Mészöly Géza, 3. Holczer Ádám – Nyilas Elek

A teqball már számos nemzetközi sikert aratott, mivel a Premier League-ben szereplő csapatok közül több is beépítette már az edzéstervébe, emellett összesen 87 országgal folynak a tárgyalások különböző együttműködésekről.

Ezen kívül két díjat is bezsebelhettek a fejlesztők, mivel februárban a müncheni ISPO kiállításon nyertek sportinnovációs díjat, illetve a formatervezés Oscar-díjának számító, Red Dot kitüntetést is megkapták.

Olvasói sztorik