Hírek

Védőpárost igazolnának a szombathelyiek

Élénken érdeklődnek a Mezőkövesd két hátvédje, Fótyik és Velicky, valamint Takács Péter iránt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tóth László, az élvonaltól búcsúzó Mezőkövesd vezetőedző hétfőn a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a klubvezetők döntése értelmében a következő szezonban nem alkalmaznak külföldi játékosokat, ezért a szlovák Stanislav Velicky és Fótyik Dominik védőpáros vélhetően távozni kényszerül.

Értesülésünk szerint a Haladás élénken érdeklődik a két játékos iránt. Nem véletlen, hogy Tóth Miklós ügyvezető szerdán Bükre utazik tárgyalni, hiszen a borsodiak jelenleg ott edzőtáboroznak. Úgy tudjuk, a másodosztályú klubnak elsősorban nem pénzre, hanem játékosokra van szüksége, hogy pótolni tudják a két szlovákot. Pedig ha megtartanák, augusztus végén, az átigazolási időszak zárásakor bizonyára jó pénzért értékesíthetnék őket.

Persze, nem a szombathelyiek az egyedüliek, akik szeretnék a soraikban tudni a két rutinos védőt, információink szerint a Nyíregyháza is bejelentkezett értük, illetve Fótyik az MTK-nál járt próbajátékon.

A Haladásnál jelenleg Devecseri Szilárd, Dvorschák Gábor és Fehér Zoltán szerepel középhátvéd-poszton, úgyhogy nem ártana az erősítés. Eközben a szombathelyiek egy másik mezőkövesdi játékost, Takács Pétert is megszereznének, őt viszont még komoly pénzért sem hajlandóak elengedni a borsodiak, pedig a Pécs és a Paks is kiszemelte.

FRISS:

Szerdától a Rohonci úton készül a legutóbb Mezőkövesden futballozó szlovák középpályás, Stanislav Velicky – írja a Haladás honlapja.

Olvasói sztorik