Hírek

Sokat javult Pintér Attila közérzete

A szövetségi kapitány továbbra is kórházban van, hétfőn további vizsgálatok, aztán sok pihenés vár rá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila nem ünnepelhette a válogatottal a kazahok elleni 3-0-s sikert, mert szombat délután egy rosszullét miatt kórházba kellett vinni. Segítője, Farkas József elmondta: a szövetségi kapitány már a szombat délelőtti edzésen sem érezte jól magát, de kora délután lett annyira rosszul, hogy az orvosi stáb tanácsára kórházba kellett vinni.

A szövetségi kapitány a mérkőzés alatt szakszerű és alapos ellátásban részesült, nyombélfekély miatt megoperálták, a beavatkozás jól sikerült. Közérzete vasárnapra sokat javult, sokkal jobb színben fogadta az őt meglátogató MLSZ-munkatársakat. Elmondta: a szombati meccset még nem tudta visszanézni, pedig nagyon kíváncsi, hogy milyen teljesítménnyel sikerült legyőzni a kazahokat. Pintér orvosa arról tájékoztatta az MLSZ sajtóosztályát, hogy a kapitány panaszait kiváltó okok megszűntek, de hétfőn további vizsgálatok várnak rá, és ezeket követően dől el, mikor hagyhatja el a kórházat.

Az orvosok egyelőre minél több pihenést javasoltak Pintér Attilának, ezért a szövetség azt közölte: mihelyst kipiheni a betegség megpróbáltatásait, ismét a média és a nyilvánosság rendelkezésére áll.

Olvasói sztorik