Hírek

Megoperálták Pintér Attilát

Zuhanyzás után elájult, nyombélfekéllyel operálták; hétfőn hagyhatja el a kórházat a szövetségi kapitány.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila nem ünnepelhette a válogatottal a kazahok elleni 3-0-ás sikert, mert délután rosszullét miatt kórházba kellett vinni. Segítője, Farkas József elmondta: a szövetségi kapitány már a szombat délelőtti edzésen sem érezte jól magát, de kora délután lett annyira rosszul, hogy az orvosi stáb tanácsára kórházba kellett vinni.

– Reggel még megtartottuk az edzést, de már ott sem érezte jól magát. A délutáni pihenő közben hívott telefonon, hogy rosszul van, később letusolt, de mikor visszaért a szobába, majdnem összeesett. Ekkor szóltunk a csapatorvosnak, aki megvizsgálta, majd azt javasolta, vigyük kórházba Attilát. A válogatott tagjai nagyon aggódtak érte, nehéz volt ilyen szituációban a dolgukra koncentrálniuk – árulta el Farkas József.

Pintér Attilát később nyombélfekéllyel megműtötték, a beavatkozás jól sikerült, a kapitány várhatóan hétfőn hagyhatja el a kórházat – írja az MLSZ honlapja.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Farkas József edző elmondta, hogy a játékosokat nagyon megviselte Pintér Attila rosszulléte.

Olvasói sztorik