Hírek

Détári elmondta, miért távozott

Állítólag családi okok miatt volt kénytelen megszakítani a munkát a Felsőtárkány csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ősszel öt, majd a tavasszal tíz mérkőzésen irányította az NB III Keleti-csoportjában jelenleg hatodik helyen álló Fortress-Felsőtárkány együttesét Détári Lajos. Elsőként a hevesfoci.hu írta meg, hogy a szakember megszakított a munkát, és már nem ő az edző. A csapat a hátralévő három mérkőzésre Elek Norbert csapatkapitány útmutatásai alapján készül.

– Valamennyiünket váratlanul ért a távozása. Mit lehet tudni a kenyértörés hátteréről?
– Olyan magánéleti problémákkal kell megküzdenem, amelyek miatt a folytatásban nem tudom vállalni a csapat irányítását. Budapestre szólítanak a mindennapok, s ez ebben a formában összeegyeztethetetlen a felsőtárkányi szerepvállalással – mondta a heol.hu oldalon Détári Lajos.

– Gondolom, nehéz szívvel távozik, ugyanis tavasszal egészen jól szerepelt a csapatával.
– Remekül éreztem magam Felsőtárkányban, s való igaz, az eredményesség tekintetében sincs ok a szégyenkezésre. A Putnok és a Létavértes elleni vereségben a játékvezetői tévedések is közrejátszottak. Örültem, hogy megismerhettem a települést, a vezetőkkel, a játékosokkal és a szurkolókkal is harmonikus volt a viszony. Csak köszönettel tartozom mindenkinek.

– Hogyan látja a jövőjét? Milyen tervei vannak még a sportágban?
– Nem szeretnék felhagyni az edzősködéssel, de most az a legfontosabb, hogy a fennálló problémákat megoldjam. Nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, de bízom benne, hogy mielőbb rendeződik az életem, s valahol majd újult erővel állhatok munkába.

Olvasói sztorik