Hírek

Rohamra indultak a Fradi szurkolói

Reggel nyolc órakor, a nyitás előtt százméteres sor kígyózott az Újpest elleni derbi belépőjegyei miatt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rohamra indultak a Fradi szurkolói, de ezúttal semmi rosszra, balhéra, bunyóra, botrányra nem kell gondolni, mert ahogyan az alábbi kép is elárulja, a drukkerek türelmesen várták, hogy hétfő reggel nyolc órakor kinyisson a népligeti elővételi pénztár, és megvehessék belépőjegyüket a péntek esti, Újpest elleni, idegenbeli derbire. A várva-várt találkozóra nem lehet az interneten jegyet vásárolni.

A tavalyihoz hasonlóan idén is 1400 darab vendégjegyet biztosított a Ferencváros számára az ősi rivális Újpest. A belépők egységesen 1400 forintba kerülnek.

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően 600 darabot a szurkolói csoportok vehetnek meg, 200 darabot a klub belső értékesítésében tart, a többi 600 belépőt pedig elsősorban a bérletes szurkolók vásárolhatják meg. Amennyiben marad még jegy, a bérlettel nem rendelkezőknek is lesznek árusítási napok. Egy ember csak egy darab bérlettel állhat sorba, és maximum két belépőt válthat.

Kizárólag az elővételi jegyiroda és regisztrációs központban lehet a belépőket megvásárolni. A vásárláskor kötelező bediktálni a nevet, a születési helyet és időt, valamint a szurkolói kártya kódját.

Olvasói sztorik