Hírek

Öt játékost igazolnának

Hétfő óta a tiszaújvárosi edzőtáborban készül az NB II tavaszi idényére a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Napi két edzéssel készülnek a csabaiak: délelőtt a csarnokban dolgoznak, délután a műfüves pályán labdás edzéseket tartanak, ahol különböző taktikai elemeket gyakorolnak. A második héten folytatják a megkezdett munkát, és már felkészülési mérkőzéseket is játszanak: előbb az NB III-as Tiszaújváros, majd az élvonalban újonc Mezőkövesd ellen.

Az öt új labdarúgó beilleszkedett a keretbe, valamennyiüknek szerződést ajánlanak. A volt mezőkövesdi Bagi István már a csabaiak játékosának tekinthető. A Puskás Akadémiáról érkezett Gajdos Zsolt és Károly Bálint kölcsönbe érkezik. A legutóbb két évig Olaszországban játszó belsővédő, Pataki Zsolt is szerződést kaphat. Az anyai ágon erdélyi származású, de német állampolgár Thomas Fraslert a német harmadik ligából érkezett. A csatárt is szeretnék leigazolni, de ez csak akkor lehetséges, megkapja a magyar állampolgárságot.

A kolumbiai Mosquera szombaton érkezett vissza hazájából Magyarországra. Mivel lemaradása van a támadónak, így a lila-fehérek U21-es csapatával Békéscsabán kezdi meg a munkát Szenti Zoltán edző irányításával. Szombaton délután Horváth Tamás rosszul lett, kórházba került. Ha nem tud a csapattársaival készülni, akkor Viczián Ádám utazik a tiszaújvárosi edzőtáborba – írja a beol.hu.

Olvasói sztorik