NB II

Kiprich távozik Békéscsabáról

Az NB II-es csapat január 13-án kezdte a téli felkészülést. A rávezető-jellegű első hét után kéthetes edzőtáborozásra utaznak Tiszaújvárosba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Komjáti András vezetőedző a beol.hu oldalon elmondta, hogy a keretben több változás várható. Mészáros Lászlóval már az év elején szerződést bontott a klub, és Kiprich Dánielnek, illetve Radványi Dávidnak is megköszönték az eddigi csabai szereplést, ők is távoznak.

Új játékosok is érkeznek: az NB I-es Mezőkövesdből Bagi István igazolhat a viharsarkiakhoz. A szintén élvonalbeli Puskás Akadémiáról Gajdos Zsoltot és Károly Bálintot szeretnék kölcsönvenni a tavaszi idényre, és opciós jogot szerezni, hogy a nyártól véglegesíteni tudják őket.

A debreceni nevelésű, korosztályos válogatott, két éve Olaszországban játszó belsővédőnek, Pataki Zsoltnak is szerződést ajánlanak. Korábban a Parma primavera-együttesében, és egy harmadosztályú itáliai klubban szerepelt. Mivel még csak 19 éves, az U21-es keretben is szerepelhet. A magyar állampolgárságra váró, német harmadik ligából érkezett csatárt, Tomas Fraslert tovább tesztelik majd az edzőtáborban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik