Hírek

Megműtötték Szalai fülét

Úgy tűnik, a kisebb beavatkozás ellenére játszhat a Chelsea elleni, szerdai Bajnokok Ligája-meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Schalke honlapjának cikke szerint kihagyta a csapat hétfői edzését Szalai Ádám, mert egy kisebb orvosi beavatkozáson esett át: megműtötték a Hertha BSC elleni bajnoki meccsen megsérült fülét. A fülporctörés és a vérömleny ellenére a magyar csatár ott lehet a pályán a szerdai, Chelsea elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, ez ő maga is megerősítette az interjúban.

Szalai biztos benne, hogy játszhat Londonban. Elmondta, hogy csak elővigyázatosságból nem edzett hétfőn, de a meccs előtti utolsó gyakorláson természetesen részt fog venni. Honfitársunk beszélt a Chelsea elleni hazai BL-meccs, valamint a Borussia Dortmund elleni bajnoki rangadó elvesztéséről is. Elismerte, hogy mindkétszer rossz napot fogtak ki, és nem ment jól a játék, de alaposan elemezték ezeket a kudarcokat, és megbeszélték, miben kell változtatniuk annak érdekében, hogy újra eredményesek legyenek.

A szerdai, angliai meccsen kapcsolatban kifejtette, hogy csapata a berlini siker miatt most elszánt és egységes. A legfontosabb, hogy már csírájában elfojtsák a Chelsea kontráinak lehetőségét, nehogy villámgyorsan átváltsanak védekezésből támadásba.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik