Hírek

Szalaival vesztett a Schalke

Minden honfitársunk eredménye, teljesítménye egy helyen, a szombati légiós-körképben!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva az Amkar Perm otthonában szenvedett 2-1-es vereséget az orosz élvonal 14. fordulójában. A magyar középpályás végig a pályán volt, és ezúttal is a jobb oldalon kapott lehetőséget. Gólt nem szerzett.

Koman Vladimir 87 percet futballozott az orosz Ural csapatában, amely hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a szentpétervári Zenit ellen. A válogatott középpályás lendületesen futballozott, de ez nem bizonyult elégnek.

Pintér Ádám a kispadon kapott helyet a Tom Tomszk keretében, de nem cserélték be a 0-0-s döntetlent hozó mérkőzésen a Tyerek Groznij ellen.

Szalai Ádám a német Schalke csatára végig a pályán volt a Borussia Dortmund elleni, 3-1-re elvesztett rangadón. A magyar támadó négy találatnál jár a bajnokságban. Együttese tíz forduló után az ötödik helyen áll a Bundesliga tabelláján.

Huszti Szabolcs sem járt jobban, mint Szalai. A Hannover szélsője vesztes csapat tagja volt. Együttese már a mérkőzés elején megfogyatkozott, ráadásul Huszti a 29. percben sárga lapot kapott, így a taktikai hadrend áldozata lett, és a második félidőre már nem jött ki a Hoffenheim ellen 4-1-re elveszített mérkőzésen.

Kovácsik Ádám, az olasz másodosztályban szereplő Capri kapusa védett az 1-1-es döntetlennel záruló Latina elleni mérkőzésen. A magyar hálóőr csapata 11 forduló után a 16. helyen van a Serie B-ben.

Laczkó Zsolttal a kezdőben, de Feczesin Róbert nélkül kapott ki a másodosztályú Padova idegenben a Lanciano vendégeként. A válogatott balhátvéd sárga lapot kapott a mérkőzés negyedik percében, de végig a pályán maradhatott.

Gera Zoltán visszatérése egyelőre még várat magára. Csapata 4-1-es vereséget szenvedett a Liverpool otthonában az angol élvonal kilencedik fordulójában. A West Bromwich Albion a 12. helyen áll a tabellán. Bogdán Ádám a közelmúltban oldalszalag-sérülést szenvedett. A Bolton a magyar kapus nélkül 1-1-es döntetlen ért el hazai pályán a 13. helyezett Ipswich Town ellen. A Wanderers jelenleg a 21. helyen áll a másodosztályban, csak egy pont választja el e kiesőzónától.

Egy meccsre szóló eltiltást kapott az osztrák élvonalbeli Innsbruck kapusa, Sáfár Szabolcs. Csapata nélküle szenvedett 2-1-es vereséget hazai pályán a Wolfsberger AC ellen.

Izraelben a Hrepka Ádámot is foglalkoztató, utolsó előtti helyen álló Bnei Yehuda a nyolcadik helyen tanyázó Hapoel Raanana együttesét fogadta. Az egykori MTK-támadó végig a pályán volt a 0-0-s eredményt hozó mérkőzésen.

A belga Oostende légiósa, Vass Ádám a kispadon kezdett, majd az 59. percben pályára lépett a Lierse ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen. A magyar védekező középpályás csapata 12 forduló után a 14. helyen áll az élvonalban.

Babos Gábor a kispadon ült, Bodor Boldizsár ellenben a kezdőcsapatban tagjaként pályára lépett, és végigjátszotta a mérkőzést a NAC Breda csapatában. Az egykori válogatott balhátvédnek emlékezetes este a mai, mivel csapata 5-0-ra verte a Go Ahead Eaglest. A Breda 11 meccs után a kilencedik helyen áll a holland bajnokságban.

Olvasói sztorik