Hírek

Hajnal nélkül nyert az Ingolstadt

Péntek esti légiós-körképünk négy magyar érdekeltségű mérkőzést tartalmaz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Magyar rangadót rendeztek a német másodosztályban: a Korcsmár Zsoltot és Stieber Zoltánt foglalkoztató Greuter Fürth fogadta Hajnal Tamás együttesét, az Ingolstadtot a 12. fordulóban. A játéknap előtt a legutolsó helyen álló vendégek már a kilencedik percben vezetést szereztek, és nagy meglepetésre 1-0-ra győztek. Hajnal a kispadról nézte végig társai sikerét, mert edzője nem cserélte be. A hazaiak mindkét magyarja végig a pályán volt.

A holland élvonal 11. fordulójában Otigba Kenneth együttese, a Heerenveen meglepetésre 2-1-re kikapott a NEC Nijmegen otthonában. A hazaiak a meccs előtt nyeretlenül az utolsó helyen álltak. Az U21-es válogatott védő végigjátszotta a mérkőzést, és a 71. percben sárga lapot kapott.

A francia másodosztály 12. körében Filkor Attila csapata, a Chateauroux 3-1-es vereséget szenvedett a Nimes vendégeként, így nem tudott elmozdulni a kiesést jelentő 18. helyről. A magyar játékos végig a pályán volt.

A Varga Józsefet is soraiban tudó angol másodosztályú Middlesbrough a meccs előtt még azonos pontszámmal álló, de egy meccsel kevesebbet játszó Doncastert fogadta, és imponáló magabiztossággal, 4-0-ra legyőzte a 13. fordulóban. A magyar játékos a 89. percben lépett pályára időhúzó csereként.

Olvasói sztorik