Hírek

Ter Stegen beinthet a Barcának

A német kapus ügynöke a szerződéshosszabbításról tárgyal a Borussiával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A világsajtó néhány napja már kész tényként könyvelte el, a német Marc-André ter Stegen váltja jövő nyártól a Barcelona kapujában Victor Valdést. Ehhez képest az elmúlt napok eseményei alaposan megkeverte a kártyákat.
A spanyol Marca cikke szerint Ter Stegen kosarat adhat mind a Barcelonának, mind az Arsenalnak, akit újonnan szintén a kérői között tartanak számon. A spanyol lap megszólaltatta a kapus ügynökét, Gerd Vom Bruch-t, aki elárulta, Mönchengladbachban pontosan tudják, mekkora értéket képvisel Ter Stegen, és eszük ágában sincs olyan könnyen elengedni őt.
“A Borussia vezetősége tisztában van azzal, hogy két-három csapat is szeretné vinni Marcot” – nyilatkozta a Marcának Vom Bruch. “Mi azonban jelenleg a szerződéshosszabbításról tárgyalunk.”
A jelek szerint tehát Ter Stegen beinthet a katalánoknak, cserébe azonban jóval jobb feltételekkel köthet szerződést nevelőegyesületével, mintha korábban nem lett volna a barcelonai pletyka…
A gránátvörös-kékekre rájár a rúd, mivel José Mourinho is kijelentette, nem óhajt asszisztálni a Barca spanyolországi és nemzetközi sikereihez, és nem adja el a világ egyik legtehetségesebb kapusát, a belga Thibaut Courtois-t.

Olvasói sztorik