Hírek

Bogdán: köszönet Egervárinak

A kapus a világbajnoki selejtezősorozat végén levonta a tanulságokat, és magába nézett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ismét Facebook-bejegyzéssel jelentkezett az angol Bolton Wanderers és a magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám. Ő volt az, aki klubcsapatában hullámzóan teljesített, de a nemzeti együttesben szinte mindig remekelt. Ez a múlt pénteki, amszterdami meccsen megváltozott, hiszen bizonytalankodása miatt ő is hozzájárult a Hollandia elleni 8-1-es vereséghez. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy Csábi József megbízott edző nem őt, hanem Király Gábort szerepeltette Andorra ellen.

Szerdai írásában Bogdán Ádám köszönetet mondott a távozó szövetségi kapitánynak, Egervári Sándornak, és hangsúlyozta, új korszak fog kezdődni a nemzeti csapatnál.

„Most, hogy vége a selejtezősorozatnak szeretnék egy-két dolgot elmondani, megosztani a közösségi háló segítségével. Először is szeretnék köszönetet mondani ezért a három évért Egervári Sándornak és a válogatott stábjának. Ebben az érában léptem először pályára a válogatottban, ezután még 17-szer védtem, rengeteg élménnyel lettem gazdagabb. Ugyancsak szeretném megköszönni a szurkolást és a biztatást azoknak, akik mellettünk álltak és szorítottak értünk, és azoknak, akik végig segítettek minket, hogy a célunkat elérjük. Mindannyian nagyon csalódottak vagyunk, hogy ezt végül nem sikerült megvalósítanunk. Egy új korszak fog kezdődni a nemzeti csapatnál. Bízom benne, hogy mindenki levonja, levonta a tanulságokat, mint ahogyan én is levontam, és magamba néztem. Azok az érzések, miszerint még jobban, még alaposabban kell dolgoznom minden nap azért, hogy tovább fejlődjek, és minél jobb kapussá váljak, csak megerősödtek bennem. Holnaptól ezt újra Angliában tehetem meg. Az élet nem áll meg, hétvégén már a Sheffield Wednesday jön hozzánk” – írta Bogdán Ádám.

Olvasói sztorik