Hírek

Kik lehetnek a kapitányjelöltek?

Bölöni László, Paulo Sousa, Ronald Koeman és Mészöly Géza neve is felvetődött.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A ziare.com értesülései szerint Bölöni László, Paulo Sousa, valamint Ronald Koeman is az esélyesek között van a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A román honlap úgy értesült, az MLSZ már meg is kezdte az utód keresését, és az egyik legesélyesebb jelölt a katari al-Hort irányító Bölöni László.

Azt tudjuk, hogy Paulo Sousa is benne van a kalapban, nem véletlenül tekintette meg a helyszínen az Észtország elleni világbajnoki selejtezőt, és nem véletlenül vacsorázott együtt Orbán Viktor miniszterelnökkel. Ronald Koeman esetleges szerepvállalása azonban valószínűleg kacsa, ő ugyanis a holland válogatott kispadra pályázik, mert Louis van Gaal állítólag a közeljövőben visszavonult.

Bölönit sem csak a magyar kispaddal kapcsolatban emlegetik: a hírek szerint az sem kizárt, hogy ő lesz Victor Piturca utódja a román válogatott kapitányi posztján, igaz, az ezzel kapcsolatos pletykák kissé elhalkultak azt követően, hogy Románia 3-0-ra megverte a magyar válogatottat Bukarestben…

A Bors úgy értesült, hogy kettőre szűkült a szövetségi kapitányi poszt várományosainak száma: Mészöly Géza, vagy a portugál Paulo Sousa lesz a befutó.

Olvasói sztorik