Hírek

Hét játékos ment a HLSZ Draftra

A Salgótarján edzője, Tamási Zoltán is ott volt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő délután megérkeztek az első játékosok Csepelre, a HLSZ Draft idei első foglalkozására. A bemutatkozó találkozón csupán hét profi, szerződés nélküli labdarúgó jelent meg. Az öltözőben Dr. Horváth Gábor, a HLSZ főtitkára köszöntötte a futballistákat. Tájékoztatta őket a következő hetek programjáról, a játékosbörze céljáról, lehetőségeiről. Három focista vidékről érkezett, elhelyezésükről a HLSZ gondoskodik – írja a szervezet honlapja.

A draft szakmai munkájáért felelős Gabala Ferenc (a Vasas Kubala Akadémia vezetője) felmérte a játékosok edzettségi állapotát, majd rövid és kölcsönös bemutatkozás után mindenki kivonult a remek állapotban lévő csepeli centerpálya gyepszőnyegére. Mivel három kapus is van a társaságban, így a közös bemelegítés után a mezőnyjátékosok és a hálóőrök két csoportban folytatták a tréninget.

A Salgótarján képviseletében megjelent Tamási Zoltán edző. Az egykori újpesti védőjátékos volt az első, aki körülnézett a csapat nélküli játékosok között.

– Szeretnénk a salgótarjáni csapatot megerősíteni egy irányítójátékossal, ezért vagyok itt – mondta Tamási Zoltán. – Azt néhány perc után megállapítottam, hogy ügyesen mozognak a srácok, de még nem tudom, végül lesz-e közöttük olyan, akinek szerződést kínálhatunk.

A napi tréningek mellett edzőmérkőzések is szerepelnek a programban, talán addigra már lesz egy teljes csapatnyi játékos a HLSZ Draft állományában. Szerdán az NB III-as Csepel ellen lesz az első találkozó.

A HLSZ Draft labdarúgói: Botlik Dániel (előző klubja Toronto Vasas), Lendvai Ticziánó (Hévíz SK), Molnár Balázs (Törökbálint), Nagy Márton (Törökbálint), Branko Petrics (Nagykőrös), Szebellédi Ádám (Nagykőrös), Vajda Gellért (Pomáz)

Olvasói sztorik