Hírek

Fölényes Fürth-siker, Stieber-góllal

Oroszországban Koman és Pintér sem lépett pályára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A válogatott meghívót frissen kézhez kapó Stieber Zoltán góllal ünnepelt a Greuther Fürth együttesében. A magyar középpályás a német másodosztály kilencedik fordulójának zárómeccsén az első hazai találatot jegyezte a Dynamo Drezden ellen.

A zöld-fehérek végül magabiztos, 4-0-s sikert értek el a kiesőhelyen tanyázó ellenféllel szemben. Stieberhez hasonlóan Korcsmár Zsolt is kezdőként lépett pályára a mérkőzésen. A találkozót mindkét válogatott labdarúgónk végigjátszotta.

Stieber a tízedik percben egy húszméteres lövésével szerzett vezetést együttesének. Ezt még három találat követte, és mindháromnál ő adta a gólpasszt! Korcsmár kétszer is betalálhatott volna, de előbb egy fejesét védte nagy bravúrral a drezdai kapus, majd lábbal hiába ismételt, szögletre pattant a labda. A meccs lefújása előtt ismét Korcsmár veszélyeztetett, de a húszméteres próbálkozását is hárította Kirsten kapus.

Az orosz bajnokság 11. fordulójában az Ural Koman Valdimir nélkül játszott 1-1-es döntetlent a Rosztov otthonában. Pintér Ádám sem került keretbe a Lokomotív Moszkvához látogató Tom Tomszknál, amely gól nélküli döntetlent ért el.

https://www.youtube.com/watch?v=IxOuPz4mDak

Olvasói sztorik