Hírek

Dzsudzsák-döntetlen, öngóllal

Felemás magyar mérleg az orosz bajnokság tízedik fordulójában, Pintér Ádám nem játszott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Dinamo Moszkva 2-2-es döntetlent ért el a Rubin Kazany vendégeként az orosz élvonal tízedik fordulójában, Dzsudzsák Balázs végig pályán volt. Az első félidőben Christopher Samba suta mozdulata miatt, egy öngóllal került hátrányba a fővárosi együttes. Ezt Alekszandr Kokorin egy szép szóló után kiegyenlítette, majd összefutott saját, a gólt ünnepelni érkező csapattársával, Andrej Voronyinnal, akit le is kellett cserélni.

A fordulás után Alekszej Ionov találatával már a moszkvaiak vezettek 2-1-re. Karadeniz azonban egy remek lövéssel egalizált, a Dinamo pedig hiába volt emberelőnyben a hetvenedik perctől, újabb gólt már nem tudott szerezni, tehát 2-2-vel ért véget a meccs.

Az idegenbeli meccsel kapcsolatban Dzsudzsák a saját Facebook-oldalán azt írta, a szerencsével hadilábon álltak, amit az ő kapufája is bizonyít.

„Nagyon jó mérkőzést játszottunk tegnap a Rubin Kazannyal, a kezünkben volt a győzelem, de sajnos a szerencsével hadilábon álltunk. Én magam is rúgtam egy kapufát, ami kifelé pattant, és sajnos két szerencsétlen, megpattanó öngólt kaptunk. Így lett 2-2. Nagyon fontos lesz a vasárnapi meccsünk, hogy javítani tudjunk. Nem tudok elmenni sajnos szó nélkül amellett, ami Akeem Adams-szel történt… Habár nem ismerem őt, nagyon sajnálom a történteket, és kívánom, hogy minél hamarabb felépüljön! Hajrá, Adams!” – írta Dzsudzsák Balázs.

A Tom Tomszk 1-0-ra legyőzte a Volga Novgorodot, de Pintér Ádám nem került keretbe, míg Koman Vladimir kezdőként 85 percet játszott az Ural csapatában, amely a Lokomotiv Moszkvától kapott ki hazai pályán 3-0-ra – írja a hatharom.com.

https://www.youtube.com/watch?v=0_edwVlPBy8

Olvasói sztorik