Hírek

Százmilliót ígér az új tulaj

Az Egri FC új gazdája, Kósa Sándor kilenc számjegyű összeget szán az NB III-ba süllyedő csapatra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az új egri tulajdonos nagyon szeretné, ha innentől fogva nyíltan mennének a dolgok – a többi között ez is elhangzott abban a tévéműsorban, amelyben Kósa Sándor volt a vendég.

– Hogy mi lesz ebben az üzlet, azt még nem tudjuk pontosan. Egyelőre bele kell lapátolni a pénzt, ha ez összejön, akkor NB II után NB I, és akkor már nyilvánvalóan eredményes lesz a csapat, lesz értéke, és innentől fogva kezdődik az üzlet – magyarázta Kósa.

A Nagykovácsiban élő 46 éves üzletember, egyben helyi képviselő azt is a nyilvánosság elé tárta, hogy hétfőn megvásárolja Kocsis Zoltán 25 százalékos részét a kft-ből, amelyben utána kizárólag az övé lesz minden tulajdon. Az új tulaj kilenc számjegyű összeget (vagyis legalább 100 millió forintot) szeretne arra fordítani, hogy a csapat az NB III-ból egyből feljusson a másodvonalba.

Arra kérdésre, hogy miért választotta Egert, azt felelte, hogy „már régóta szeretettem volna egy sport környéki dologba beszállni”, amikor a városban élő nagyon jó barátja felhívta, akivel közösen döntöttek arról, hogy vesznek egy focicsapatot. Kósa Sándor nem a TAO-kedvezménnyel kíván előremenni, hanem a szponzorokkal, a korrektséggel, és a maximális nyíltsággal, mert „nagyon szeretném, ha innentől fogva nyíltan mennének a dolgok” – írja a heol.hu.

Olvasói sztorik