Hírek

A nagy találkozás

„Életem egyik legemlékezetesebb napja” – írja Király Gábor, aki találkozott Bon Jovival.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az 1860 München 3-0-ra nyert legutóbbi bajnoki meccsén, az Aalen ellen. Király Gábor együttesének szezonbeli utolsó hazai mérkőzésére 23 800 szurkoló volt kíváncsi. A csapat meg is hálálta a biztatást, hiszen fegyelmezett játékkal magabiztosan nyert az az Allianz Arénában. Az első játékrészben fegyelmezetten védekeztek a vendégek, de Dominik Stahl bombagóljánál mindenki elismerően tapsolt.

A második játékrészben az elsőhöz hasonlóan inkább mezőnyjáték folyt, de Bobby Wood révén megszerezte második gólját a házigazda, amely ráadásul egy perccel korábban emberelőnybe került. A harmadik gólt Benny Lauth rúgta, aki az ellenféltől kapott labdát értékesítette.

„Jól végződött az utolsó mérkőzés, de számomra még nem volt vége… A mérkőzést megelőző napon Bon Jovi koncert volt Münchenben, de nem tudtam részt venni ezen a jeles eseményen – írja honlapján a müncheniek magyar válogatott kapusa, Király Gábor. – A vasárnapi mérkőzés lefújása után a csapat sajtófőnöke közölte velem még a pályán, hogy kivételesen nem a vegyes zónába kell mennem interjút adni, hanem egy óra múlva legyek ismét a pályán, mert személyesen itt lesz Bon Jovi, de nem tudhat róla sem a média, sem senki…”

Hogy pontosan hogy történt a nagy találkozás, és mit érzett a magyar kapus, amikor kezet foghatott a világ egyik legnépszerűbb énekesével, az ide kattintva kiderül!

Olvasói sztorik