Hírek

Gyepes Gábor hazatért

A rutinos védő távozott az angol Portsmouthtól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elhagyta az angol harmadosztályból (League One) kieső Portsmouth csapatát Gyepes Gábor. A nehéz pénzügyi helyzetben lévő együttest korábban kulcsemberként szolgáló játékos nem hosszabbította meg lejáró szerződését – írja a Portsmouth News.

Gyepes visszatért Magyarországra, és arra törekszik, hogy idehaza folytassa pályafutását, így nem kényszerül fiatal családját kimozdítani otthonából.

A klub részéről úgy nyilatkoztak, hogy visszavárják, ha alacsonyabb bérigényei lesznek, mert a feszes költségvetésbe már nem fér bele az eddigi keresete.

– Minden játékos tisztességes bért szeretne keresni, Gábornak ráadásul rettenetesen hiányzik a családja – idézi a helyi lap Guy Whittingham menedzsert. – Azt hiszem, ebben a helyzetben, hogy egy másik országban él, és nem tud hazalátogatni, bárki ugyanígy érezne. Szerettük volna, hogy maradjon, de beszéltünk az ügynökével, és rájöttünk, hogy szöges ellentétben van az álláspontjuk azzal, amit megengedhet magának a költségvetésünk. Soha nem lehet tudni, hogy visszatérhet-e, de most nincs sok esély rá.

A korábbi magyar válogatott játékos három egymást követő mérkőzésen is gólt szerzett szeptember végén, illetve október eleje, mégis boldogtalanságának adott hangot, hiszen a stabilitás hiánya miatt a klub hónapról hónapra élt, ami megakadályozta, hogy Gyepes fiatal családja Angliába költözzön. Volt rá esély, hogy a januári átigazolási időszak során elhagyja a csapatot, végül mégis maradt.

– Nagyon hiányzott neki a családja, mégis nagy segítségünkre volt, a teljesítménye a szezon vége felé javult igazán – mondta a tapasztalt védőről a menedzser.

Olvasói sztorik