Hírek

Egyik szakértőnk Norvégiában járt

Nagy sikert aratott Oslóban a magyar Grassroots-projekt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Április 8-12. között Oslóban tartotta 10. Grassroots Konferenciáját az UEFA. A magyar szövetséget a Rangadó.hu állandó szakértője, Őze Tibor Grassroots-menedzser és Kovács Szilveszter Grassroots-igazgató képviselte. Az eseményen óriási sikert aratott a magyar projekt, amely Európa legjobbja volt idén.

2010 óta minden évben három kategóriában hirdet eredményt az európai szövetség, a legjobbakat az 53 tagszövetség menedzsereinek javaslatai alapján választják ki. Ebben az évben a Legjobb Grassroots Projekt díjat a Magyar Labdarúgó Szövetség, illetve a Hit és Sportalapítvány közös versenysorozata, a Gyermekotthonok Országos Bajnoksága nyerte el. Az ünnepélyes eredményhirdetésre az UEFA meghívta a programban dolgozó Bajákiné Kovács Margitot, az alapítvány munkatársát is.

– Az UEFA 1997 óta kétévenként tart nagyszabású Grassroots-konferenciát, amelyen elemzi a program helyzetét, valamint stratégiai iránymutatását ad a jövőt illetően – mondta az MLSZ honlapján Őze Tibor. – A díjat Giovanni Rivera egykori kiváló játékos, a Grassroots-panel tagja adta át, a ceremónia részeként levetítették az UEFA forgatócsoportjának a programról készített filmjét. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy óriási sikerünk volt.

Az MLSZ Grassroots programja fokozatosan fejlődik, ezt jól példázza, hogy a Grassroots Awards négyéves történetében a Magyar Labdarúgó Szövetség jelöltjei már harmadik alkalommal végeztek a dobogón.

Olvasói sztorik