Hírek

Bankszámláért nem kavarodna focistával

Lányok, csinosak, műsorvezetők, és határozott véleményük van a focistákról. Marenec Fruzsina és Sándor Orsolya volt a vendégünk.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Nőnap van. Mi pedig csinos hölgyektől akartuk megtudni, ki is a legjobb pasi ma a pályán, azaz ki a legvonzóbb hazai focista. Marenec Fruzsina és Sándor Orsolya a SportKlub két műsorvezetője konkrét nevekkel nem szolgált, de azt megtudtuk, mit is gondolnak a focistákról.

– Egy élsportolónak nyilván magabiztos kiállása van, ami biztosan sokaknak szimpatikus. Adott esetben azt is szeretik a nők, ha a párjuk egzisztenciálisan rendben van, és a focistáknál ez előfordulhat, pláne ha élvonalbeli játékosok – mondta Marenec Fruzsina arra a kérdésünkre, miért szeretik a nők a sportos férfiakat.

Nem kavarodna össze focistával

Aztán gyorsan kiderült, hogy a Barátok Közt korábbi sztárjának ennek ellenére nem feltétlenül jönnek be a labdazsonglőrök.

– Nekem nem kifejezetten az eseteim, de nem is tudom úgy nézni, hogy focista pasi, akkor ő biztosan jól néz ki. Vannak olyan labdarúgók, akik szimpatikusak, vagy belátom, hogy helyesek. Akadnak olyanok is, akik nem annyira, és attól függetlenül, hogy mennyi pénz van a bankszámlájukon, nem kavarodnék össze velük, mert egyszerűen nem jönnek be.

Persze, vannak kedvencek, még akkor is, ha Fruzsi még a kérésünkre sem állított össze egy TOP 3-as listát.

– Azok közül, akikkel már forgattam, a két újpesti srác, Kabát Péter és Szélesi Zoltán is nagyon jó fej volt. Illetve Torghelle Sándorral dolgoztam még együtt, mindannyian nagyon szimpatikusak voltak. Úgy gondolom, nem szabad általánosítani, mint ahogy az emberek nagy része teszi, tehát van ezeknek a srácoknak valami fejükben is, azon kívül, hogy jó játékosok – summázta véleményét.

A focisták elég sportos pasik

A korábbi modell, Sándor Orsolya a mezTelenül műsorvezetője azt mondta, csak egy átlagnő szemszögéből tudja megítélni, miért is annyira népszerűek a lányok körében a focista férfiak.

– A focisták elég sportos pasik, külföldön pedig egy élsportoló szerintem mindenféle szempontból egy rock-sztár vonzerejével rendelkezik. Népszerűek, jól élnek, jól néznek ki, nyilvánvalóan ezek a dolgok bejönnek a csajoknak. Nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy nekem a focisták jönnek be, alapvető igényem azonban, hogy egy pasi sportos legyen, ez mindenképp előnyt jelent és szempont is nálam. Egyébként semmilyen focista nem jöhet most szóba, hiszen párkapcsolatban élek.

Sándor Orsolya is felfigyelt arra a jelenségre, hogy ma már nem is focista, akinek nincsen tetoválása, igaz, ő nem rajong érte.

– Szerintem nagyon fontos, hogy egy pasinak legyen stílusa, és amennyiben az a bizonyos tetoválás stílusos, akkor az akár szexis is tud lenni. Nekem azonban nem igazán a zsánereim a tetoválások, véleményem szerint a szép bőrnél nincsen szebb. Valamiért a rock-sztárokkal tudnék megint párhuzamot vonni, hiszen rájuk jellemző, hogy tele van varrva a testük. Úgy gondolom azonban, hogy mivel a sportolóknak borzasztóan jó alakjuk van, ezért tud ez jól is kinézni, ez a rock-sztárokra nem feltétlenül igaz. Ebből a szempontból a focisták előrébb vannak, hiszen inkább egy kisportolt focista testén nézi a tetoválást az ember, mint egy szétdrogozott rock-sztárén – állítja Orsi.

A focista és a modell

A műsorvezető hiszi, hogy nem szabad általánosítani a focisták esetében sem. Szerinte ez a belső értékeknél is így van. Rokonságot vél felfedezni focista és modell között.

– Nem szabad általánosítani. Az életem során én is találkoztam ezzel, hogy a modelleket is beskatulyázzák, vannak olyan sztereotípiák, hogy a modellek buták. Én sem általánosítok senkit amiatt, mert éppen focista. Ha megismerek valakit, akkor a lényeg, hogy ő maga milyen is valójában. Egyébként nem nagyon ismerek labdarúgókat annyira közelről, hogy határozott véleményem legyen.

Olvasói sztorik