Hírek

Megússza a csaló bíró?

Lengyel Koloson röhögött a fél világ, többen rávallottak, halálosan megfenyegetett egy újságírót, mégsem gyanúsított.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Újabb meglepő fordulatot vett a hazai bundaügy. A Nemzeti Sportnak az ügyészség által megerősített információja szerint Lengyel Kolos nem gyanúsított bundaügyben, csak tanú!

Mint ismert, Lengyel Kolos, Cs. János, Selemeczi Krisztián és M. Tamás azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy 2010 novemberében és decemberében az Argentína–Chile és az Argentína–Bolívia U20-as barátságos találkozókat, illetve a 2011 februárjában, Törökországban lejátszott Észtország–Bulgária összecsapás eredményét manipulálták. Mindhárom meccs és mind a négy játékvezető szerepelt a Nyomozó Főügyészség „bundalistáján”. Mára a meccsek maradtak, és maradt Cs. János, Selmeczi Krisztián és M. Tamás.

– A nevezett személlyel kapcsolatos ügyet 2011 november végétől külön kezelte a hatóság, és a továbbiakban tanúként hallgatta ki – mondta Fazekas Géza szóvivő a sportnapilapnak.

Az újság egyébként azt írja, hogy a manipulált meccseken vezetőbíróként tevékenykedő Lengyel az egyik kollégájukat halálosan megfenyegette, azt pedig mi állítjuk, hogy Lengyelre a birtokunkban lévő ügyészségi okiratokban is több terhelő vallomás van.

A sportnapilap hozzáteszi, hogy információi szerint vádalkunak, teljes együttműködésnek köszönheti, hogy előbb szabadlábra került, majd megszüntették ellene az eljárást.

És akkor jöjjenek a videók, ahol Lengyel Kolos tanú, vezetőbíróként fújta a sípot:

https://www.youtube.com/watch?v=kFVnQ1o-SsY

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Olvasói sztorik