Hírek

Horváth nem áldozat! Szervező!

A sportnapilapnál címlapot és két oldalt kapott, hogy pozitív színben tüntesse fel magát a koronatanú. A rendőrségi jelentés másról árulkodik.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Horváth Gábor, a DVTK, a REAC és a Siófok korábbi labdarúgója a Központi Nyomozó Főügyészség koronatanúja a magyarországi bundaügyben. Vallomásai után több letartoztatás, és máig értehetetlen félrenézés is történt. A focista vallott saját magára is, címlapsztorijában maga mondja el, egyetlen klubjában sem tudott kimaradni a csalásból. Ablakon beeső köteg 500 eurósokról beszél, Wass Albertet idéz, és Dubaiból üzeni, hogy elege lett az irigy magyar emberekből. Az az ember, aki végigcsalta a teljes pályafutását. Diósgyőrtől Siófokig.

Horváth Gábor igyekszik saját magát a bundaügy áldozatának beállítani, úgy tesz, mintha ő csak egy kishal lett volna ebben a gépezetben, aki pár ezer euróért eladott meccseket. Ezzel szemben a birtokunkban lévő hivatalos okiratokból egyértelmű, hogy Horváth Gábor maga is szervezte a bundát. Korábban is írtuk, folyamatosan kereste a befeketedőket „mocskos” játékához.

A Rangadó.hu birtokában lévő rendőrségi jelentések egyikében (ezek titkosítását nemrég oldották fel) Horváth tevékenységéről azt írja az ügyészséghez is eljuttatott nyomozati okirat, hogy pénzkereseti lehetőséget ajánlott Kenesei Zoltánnak és Lázár Mátyásnak, aminek célja az volt, hogy előre megvett mérkőzésekből jogtalanul hasznot szerezzen. Horváth tehát nem csak végrehajtó volt, hanem szervező is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik