Hírek

Király Gábor hosszabbított

Király Gábor egy évvel meghosszabbította szerződését a német másodosztályú 1860 München csapatánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 87-szeres válogatott kapus 2014 nyaráig írt alá. 2009 óta a müncheni klub játékosa, szerződése idén nyáron járt volna le. A tabella kilencedik helyén álló együttes szakmai stábja a jövőben is a keret meghatározó játékosaként számol a 36 éves kapussal, ezért a vezetők egyéves hosszabbítást ajánlottak fel Királynak, aki a napokban aláírta új megállapodását.

Florian Hinterberger, az 1860 München sportigazgatója a klub honlapján elmondta: a magyar válogatott játékosa ősszel kiváló teljesítményt nyújtott, és a következő időszakban is kulcsszerepet tölthet be az együttesben.

Király Gábor úgy fogalmazott: fontos szempont számára, hogy a klub vezetése bízik benne, ezért nem sokáig gondolkozott, hogy elfogadja-e a felajánlott szerződést, és a jövőben is minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a csapat megvalósíthassa céljait.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!