Hírek

Nem javul az állapota

Az ősszel térdműtéten áteső Molnár Balázs a téli alapozást még biztosan nem kezdi el társaival.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Októberben számoltunk be róla, hogy az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Gyirmót FC rutinos labdarúgója, Molnár Balázs egy edzésen térdsérülést szenvedett, és hamarosan meg is operálták. A korábbi válogatott középpályás a műtét után úgy nyilatkozott, hogy minden rendben van, az orvosok négy-öt hetet jósolnak a felépülésre, és januárra százszázalékos állapotba szeretne kerülni. A Rangadó.hu megkereste a 35 éves játékost, aki ezúttal nem tudott jó hírekkel szolgálni, ízületi gyulladás alakult ki a térdében, így a visszatérése még várat magára.

– Sajnos nincs minden rendben, gondjaim akadtak a lábammal a műtét után – mesélte szomorúan Molnár Balázs. – A térdemben ízületi gyulladás alakult ki, amivel egyelőre nem tudnak mit csinálni, még nem találkoztak hasonlóval. Jelenleg injekciókúrán vagyok, hogy lemenjen a gyulladás. Szeretnék mielőbb visszatérni, és csatlakozni majd a felkészülésbe, hogy segíthessem a csapatot. Sajnos még nem tudom, mikor állhatok edzésbe, de minden erőmmel azon vagyok, hogy ez mielőbb megtörténhessen.

– Visszatekintve az őszre, hogyan látja a csapat szereplését?
– Ahogyan Csank mester is már többször nyilatkozta, bőven alulteljesítettünk az ősz folyamán. Sokkal többre vagyunk képesek, játéktudásban és eredményességben egyaránt. Egy jó téli felkészülés után szeretnénk jobban szerepelni. Tudjuk, hogy nagy a hátrányunk, és sok ponttal vezet előttünk az éllovas Puskás Akadémia, de nincs olyan játékos a csapatnál, aki ne hinne abban, hogy sikerülhet utolérni a riválist, hiszen a futballban nincs lehetetlen. Reméljük, sikerülni fog.

– Az ön számára hosszúra sikeredett téli pihenő alatt azért ki tudott kapcsolódni, vagy a sérülése teljes pihenést igényelt?
– Ez a sérülés nagyon rányomta a bélyegét a szünetemre, nem nagyon tudtam semmivel foglalatoskodni. A legfontosabb számomra, hogy minél előbb újra focizhassak. Ez a téli szünet most így sikerült, a rehabilitációnak kellett szentelnem, maximálisan erre koncentrálok, hogy visszatérhessek.

Olvasói sztorik