Hírek

Elsőként nyolc között a Siófok

Teljesítette a minimálisan elvárható célt a Magyar Kupában az NB I kiesőjelöltje.

Kapcsolódó cikkek

Magyar Kupa, 4 forduló, visszavágó
FGSZ Siófok – Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE 1-0 (1-0)
Siófok, 100 néző. Játékvezető: Erdős
Siófok: Heinrich – Fehér Zs., Nyári T., Deák, Fejes – Kecskés, Egerszegi (Kiss M., 85.), Melczer – Sluka (Pál Sz., 57.), Zamostny (Molnár M., 75.), Dajics. Edző: Horváth Károly
DPASE: Milinte – Villám, Farkas V., Beleuc, Köntös – Micskó M. (Salamon M., 82.), Lázár – Kocsis G., Böőr, Godslove – Sitku (Hosszú, 57.). Edző: Dobos Barna
Gólszerző: Dajics (41.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A siófoki együttes ledolgozta egygólos hátrányát a kupa negyedik fordulójának visszavágóján: egy gólt rúgva és egyet sem kapva, idegenben lőtt találattal továbbjutott a harmadosztályú Dunaújváros PASE ellen, így ott lesz a legjobb nyolc között – tudósít a sonline.hu.

A balatoniak első ziccerüket a huszadik percben dolgozták ki, amikor Dajics beadását Melczer Vilmos lőtte kapura, majd utóbbi labdavesztése után Böőr Zoltán került helyzetbe, de nem találta el a kaput. Ebből is látszik: a hazaiaknak nem sikerült ráerőltetniük az akaratukat az NB III-as vendégekre. Ez az állapot a félidő végéig tartott, Dajics góljáig. A légiós egy szöglet utáni kipattanót vágott a hálóba tizennyolc méterről, ami alapvető változást hozott a meccsbe, hiszen a vendégek már mégsem védekezhettek tíz emberrel.

A fordulás után Zamostny Balázs lőtte bele a labdát közelről a fekvő Milinte Árpád lábaiba, majd sokáig helyzet nélkül küzdöttek a csapatok. A hajrában Pál Szabolcs beadása után Molnár Marcellé volt a meccslabda, ám közelről feladta a játékszert Milintének. A végén próbálta beszorítani ellenfelét a vendégcsapat, ám ahogy a meccs korábbi szakaszaiban, úgy akkor sem tudott helyzetet kialakítani. Sőt, a siófokiak lőhettek volna újabb gólokat, a lehetőségeiket azonban elszórakozták.

Olvasói sztorik