Hírek

Buzsáky a másodosztályban folytatja

Buzsáky Ákos az angol harmadik vonalban szereplő Portsmouth-tól a másodosztályú Barnsley-hoz szerződik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hírt szerdán a Sky Sports internetes honlapján közölte, jelezve, hogy értesülései szerint a két klub megállapodott egymással a válogatott középpályás csapatváltásáról. Buzsáky Ákos az előző szezonban a Queen’s Park Rangersnél szerepelt, majd a nyáron szabadon igazolhatóvá vált, s lett később a Portsmouth futballistája – írja az MTI.

Délután a játékos ügyeit intéző F-Group menedzseriroda bejelentette: Buzsáky Ákos az év végéig a Championshipben futballozik tovább: a húszszoros válogatott középpályást a Barnsley vette kölcsön. A december 31-ig szóló megállapodást ma írta alá, és szombaton a Cardiff ellen már be is mutatkozhat új csapatában.

– A nyár nem úgy alakult, ahogy azt terveztem, újra fel kell építenem azt, amit már egyszer sikerült itt, Angliában – mesélte a játékos. – Ugyanakkor optimista vagyok, kész vagyok küzdeni. A Portsmouthnál töltött másfél hónap formába hozott, meccsterhelést is kaptam, hét alkalommal léphettem pályára. Most adódott egy lehetőség, ami egy lépéssel közelebb juttathat ahhoz a szinthez, ahova szeretném visszaverekedni magam. December végéig leszek kölcsön, az év végéig nyolc találkozó vár a Barnsley-ra, tehát lesz idő, hogy bizonyítsam: képes vagyok ezen a szinten jó teljesítményt nyújtani. Ma délután írtam alá, holnaptól együtt készülök a csapattal, és szombaton akár be is mutatkozhatok. Egy remek együttes érkezik hozzánk, a bajnokság második helyén álló Cardiff lesz az ellenfél.

Olvasói sztorik