Hírek

Seye duplájával győzött a Pápa

A Lombard hazai pályán 2-1-re nyert a Kaposvár ellen a Ligakupában.

Kapcsolódó cikkek

Ligakupa, C-csoport, 3. forduló
Lombard Pápa Termál FC – Kaposvári Rákóczi FC 2-1 (0-0)
Pápa, 100 néző. Játékvezető: Oláh G.
Pápa: Szűcs L. – Nagy S. (Sekour, a szünetben), Balogh II Balázs, Tóth G., Présinger – Rodenbücher, Horváth Levente – Arsics, Marics (Seye, 52.), Tóth B. (Cekulajevs, 67.) – Benko. Edző: Zsivóczky Gyula
Kaposvár: Horváth László – Fenyvesi (Házi, 80.), Zámbó, Vadas, Kovács O. – Katona Gy., Khaly, Diallo (Földes, 63.), Böjte, Kovacsics – Vrucina (Kovecsevics, 70.). Edző: Prukner László
Gólszerzők: Seye (58., 67.), illetve Katona Gy. (tizenegyesből 79.)
Kiállítva: Kovács O. (61.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ligakupa C-csoportjának harmadik fordulójában a Lombard Pápa a Kaposvári Rákóczi együttesét fogadta. A hazaiak idáig egy győzelmet és egy vereséget számláltak, míg a vendégek még nyeretlenek voltak – tudósít a papa-ma.hu.

A mérkőzés első helyzete a hatodik percben alakult ki, amikor Arsics adott remek labdát Tóth Bencének, aki középre továbbított, ám Tóth Gábornak kicsit hosszú volt a beadás, így mellé fejelt. A 13. percben Présinger szerzett labdát az ellenfél térfelén, ezúttal Marics volt az előkészítő, de az érkező Benko elől az utolsó pillanatban mentettek a védők. A 21. percben ismét Marics volt a feladó, a szerb játékos átcikázott a védőkön, majd önzetlenül Benkóhoz passzolt, aki azonban ordító helyzetben fölé lőtt. A félidő hajrájában egy ígéretes baloldali beadást ütött a mezőnybe Horváth László kapus, éppen Horváth Levente, de ő hanyagul a kapu fölé emelt.

A szünet után a Rákóczi veszélyeztetett először, Diallo lőtt 15 méterről, a próbálkozásba Tóth Gábor vetődött bele. Egy óra játék után megszerezte a vezetést a hazai csapat, a csereként beállt Sekour indította Présingert a baloldalon, ő laposan középre adott, a labdát Benko átlépte, így Seyéhez került, aki okosan a jobb sarokba gurított (1-0). Három perccel később megfogyatkoztak a vendégek, Kovács Olivér megkapta második sárga lapját Seye buktatásáért. Az emberelőny öt perccel később érett góllá, Balogh Balázs szerzett labdát az ellenfél tizenhatosán belül, lövését Horváth László még védeni tudta, ám a kipattanót Seye pofozta a hálóba (2-0). Tíz perccel a lefújás előtt Benko adta el a labdát saját térfelén, majd a támadás közben Horváth Levente kezére pattant a játékszer, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. A büntetőt Katona György váltotta gólra (2-1). A hátralevő időben komoly helyzet már nem alakult ki, a Lombard csak annyit adott ki magából, amennyi szükséges volt, helyenként még annyit sem, de így is megérdemelten győzött.

Olvasói sztorik