Hírek

Újabb fontos feladat teljesítve!

Döntetlent játszott idegenben a Videoton, amely megint egy lépéssel közelebb került az Európa Liga csoportköréhez.

Kapcsolódó cikkek

Európa Liga-selejtező, 4. forduló, 1. mérkőzés
Trabzonspor (török) – Videoton FC 0-0
Trabzon, 14 ezer néző. Játékvezető: Norris (skót)
Trabzonspor: Kivrak – Balci, Kacar (Yumlu, 74.), Bamba, Celustka – Colman (Alanzinho, a szünetben), Zokora – Sen (Öztekin, 42.), Sapara, Adin – Halil Altintop. Edző: Senol Günes
Videoton: M. Bozsovics – Brachi, Vinicius, Caneira, Stopira – Tóth I B., Mitrovics – Oliveira (U. Nikolics, 86.), Sándor Gy. (Neto, 81.), Walter – Torghelle (N. Nikolics, 74.). Edző: Paulo Sousa

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Videoton FC 0-0-s döntetlent játszott a török Trabzonspor vendégeként az Európa Liga-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzésén, így bíztató helyzetből várhatja az egy hét múlva sorra kerülő visszavágót.

Az első félidőben a hazaiak egyértelműen mezőnyfölényben futballoztak, ám igazán komoly gólszerzési lehetőséget nem sikerült kialakítaniuk. A Videoton játékosainak erejét nagymértékben lekötötte a védekezés, Mladen Bozsovics kapusnak is sok dolga akadt, de látható volt, hogy a székesfehérváriak felkészültek a törökökből, mert eredményesen akadályozták a Trabzonspor támadásvezetéseit.

A szünet után megélénkült a Videoton játéka, s a második félidőben már mindkét együttes többször eljutott az ellenfél kapujáig, a gólszerzés azonban egyiknek sem sikerült. Az utolsó negyedórában viszont a fehérvári gárdának mind a 11 játékosával védekeznie kellett, a török csapat minden erejével azon volt, hogy legalább egy gólt szerezzen, de végül maradt a gólnélküli döntetlen, ami a Videoton számára bíztató.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik