Hírek

Igor Gal nem manipulált

Nincs bizonyítéka az ügyészségnek, ezért nem is gyanúsították meg a horvát játékost.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Semmilyen bizonyíték nem támasztja alá, hogy Igor Gal, a Diósgyőri VTK futballistája részt vett volna mérkőzések eredményeinek befolyásolásában – közölte az MTI-vel a játékos jogi képviselője.

A horvát játékos neve még márciusban merült fel a bundabotrány kapcsán, amikor Horváth Gábor, a diósgyőriek korábbi labdarúgója a Központi Nyomozó Főügyészség által lefolytatott kihallgatása során azt mondta, hogy a 2010. május 8-án lejátszott Paks–Diósgyőr mérkőzés kapcsán csapattársa, Lippai Ákos arról tájékoztatta, hogy rajta kívül Zoran Supic és Igor Gal is benne van a mérkőzés eladásában. Horváth Gábor ugyanakkor kiemelte, ő csak Lippaival beszélt a mérkőzés eredményének befolyásolásáról, azt nem tudja, a két idegenlégiós valóban közreműködött-e, illetőleg tett-e ilyen nyilatkozatot.

A 29 éves Galt képviselő Pákay Ügyvédi Iroda hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség további vizsgálódása sem jutott olyan eredményre, hogy Igor Gal közreműködött volna a találkozó eredményének manipulálásában.

Olvasói sztorik