Hírek

Hosszabbítás után négy között a Berettyó

Az MVFC Berettyóújfalu hazai pályán 5-4-re nyert az Admiral-Haladás ellen a teremlabdarúgó NB I negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Döntő mérkőzéséhez érkezett a rájátszás első köre, a legjobb négy közé jutásért. A Berettyóújfalu az Admiral-Haladás VSE csapatát fogadta. Egy héttel korábban a hajdúságiak fölényesen győztek, majd a visszavágón a szombathelyiek bizonyultak jobbnak. Az idegenbeli meccsen kiállított Nagy Tamás és Michelzinho ezúttal nem léphetett pályára az MVFC-ben, és Turzó József vezetőedzőt is nélkülöznie kellett együttesének, hiszen a második meccsen elküldtek a kispadtól, és az MLSZ fegyelmi bizottsága kétmérkőzéses eltiltással sújtotta – írja a Mezei-Vill FC honlapja.

Az első percekben mindkét oldalon akadtak helyzetek, gól azonban nem született. A hetedik perc hozta az első találatot, Victor Togoi passzolt a kapu elé Trencsényihez, a hazaiak kapitánya pedig három-négy méterről a bal felsőbe bombázott (1-0). A következő perc meghozta a vendégválaszt, egy szögletrúgást követően Horváth Péter maradt üresen, ki is használta a kínálkozó lehetőséget, és Pallai kapujába bombázott (1-1). A 12. percben újra előnybe kerültek a hazaiak, Trencsényi passza után Rábl János talált a vendégkapuba. A félidő hátralevő részében ismét a helyzeteké volt a főszerep, amelyek mind kimaradtak.

A második félidőt a szombathelyiek kezdték aktívabban, a 24. percben jött is az egyenlítés: Kottán Krisztián maradt üresen, lövését nem sikerült hárítani (2-2), majd egy perccel később már vezetett a Haladás, Jáger Sándor volt eredményes (2-3). Izzott a levegő a csarnokban, tapintható volt a feszültség. Támadtak a hazaiak, beálltak a kapujuk elé a vendégek, és már-már úgy tűnt, nem bírják áttörni a védelmet. A továbbjutáshoz azonban győzniük kellett, így jött az öt-négy elleni játék. Szécsi Barna vette föl a megkülönböztető trikót, és az emberelőny hamar sikerre vezetett, hiszen a passzolgatás révén éppen Szécsi maradt üresen középen, megkapta a labdát, majd Németh kapujába bombázott (3-3).

A meccs hátralevő részében újabb találatot egyik fél sem tudott elérni, mivel azonban döntetlenre nem végződhetett a mérkőzés, következett a kétszer ötperces hosszabbítás, amelynek rögtön az első percében újra előnybe került a Haladás! Horváth szerezte meg második gólját (3-4). A középkezdés utáni akcióból jött az egyenlítés, Trencsényi volt ismét eredményes, első góljához hasonlóan közvetlen közelről vette be a vendégkaput (4-4). A hosszabbítás első félidejének utolsó perce meghozta a mindent eldöntő találatot, Nagy István szerzett labdát a félpályánál, egyedül vezette kapura, Németh pedig tehetetlen volt vele szemben (5-4). A második félidő már nem hozott találatot, így küzdelmes mérkőzésen a Mezei-Vill FC jutott a legjobb négy közé.

A hajdúságiak ellenfele a Gödöllő lesz, amely hazai pályán, gólnélküli első félidő után győzött az Újszeged ellen. A másik ágon a címvédő Rába ETO az Aramis csapatával találkozik, amely hazai környezetben a brazil Ribeiro Roni Da Silva öt találatával nyert a Debrecen ellen.

Teremlabdarúgó NB I, negyeddöntő, 3. mérkőzések

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Admiral-Haladás VSE 5-4 (2-1, 3-3, 5-4)
Gólszerzők: Trencsényi (7., 41.), Rábl (12.), Szécsi (35.), Nagy I. (45.), illetve Horváth (8., 41.), Kottán (24.), Jáger (25., 50.)
Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1, a Berettyóújfalu javára.
Gödöllői Bikák – Újszegedi TC 4-1 (0-0)
Gólszerzők: Ughy (25.), Lovrencsics (29.), Jenei (31.), Bullás (öngól, 36.), illetve Hegyesi (31.)
Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1, a Gödöllő javára.
Colorspectrum Aramis – DEAC Armada Futsal Club 5-3 (2-1)
Gólszerzők: Da Silva (4., 10., 36., 39., 40.), illetve Siska (5.), Nagy Zs. (32.), Sánta (40.)
Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1, az Aramis javára.

Alsóházi rájátszás, 3. forduló

Üllő FC Cső-Montage – Nagykáta SE 5-3 (2-1)

Gólszerzők: Simon Zs. (4.), Szalay (17.), Simon Á. (32.), Lantos (34.), Mezőfalvi (38.), illetve Lantos (öngól, 3.), Főfai (23., 30.)

Rubeola FC Csömör – MAFC-BME-Docler Akadémia 7-1 (3-0)

Gólszerzők: Szimcsák (5.), Tősér (8., 38.), Hosszú (20.), Varga Cs. (22., 35.), Vadászi (40.), illetve Tvaruska (öngól, 39.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik